ECHT VIRTUEEL
voor ECHT interactieve online vergaderingen en trainingen

ECHT virtueel vergaderen
ECHT interactief vergaderen

DSC_5437 MIDDEN RESOLUTIE

Steeds meer mensen werken vanuit huis. Ook vergaderingen worden steeds vaker online gehouden. Online vergaderen blijkt voor veel deelnemers laagdrempeliger te zijn dan naar een live bijeenkomst gaan. Hierdoor is de opkomst bij de gemiddelde online vergadering hoger dan bij veel live vergaderingen met grote groepen mensen.

Toch is een online vergadering echt iets anders dan een live bijeenkomst. Het vraagt om een andere voorbereiding en de structuur van hoe je de vergadering opbouwt wordt nog belangrijker. ECHT TRAINING heeft zich vanuit haar expertise over communiceren, trainingen verzorgen en dagvoorzitterschap, ontwikelt tot een allround partner voor middelgrote, tot grote vergaderingen, varrierend van 20 tot 250 deelnemers, en de kleinere webinars, tot 250 deelnemers.

ECHT TRAINING biedt een totaaloplossing voor online vergaderingen en bijeenkomsten. Onze dagvoorzitters bieden de optimale vergaderstructuur. Onze moderators zijn experts op het gebied van het interactief online vergaderen. En onze facilitator biedt de benodigde technische ondersteuning voor zowel organisator als deelnemers.

Uitgaand van het doel en de doelgroep van je vergadering(en), stellen we gezamelijk een pakket samen, dat er op gericht is, zo effectief mogelijk te vergaderen, waarbij je deelnemers actief betrekt in je vergadering.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van online vergaderen, neem dan contact me ons op via 088 - 872 46 36/ 088- TRAINEN, of office@echttraining.nl

 

ECHT Virtueel Trainen
Samen sta je sterker

Een deel van onze trainingen was al online te volgen. Nu er steeds meer online gewerkt wordt, neemt ook de behoefte aan online trainen toe, waardoor ECHT TRAINING een online tak heeft toegevoegd aan het trainingsbestand, genaamd ECHT VIRTUEEL.

Binnen ECHT VIRTUEEL bieden we specifieke trainingen voor online werken aan zoals: ECHT Virtueel leidinggeven aan je team, ECHT Online vergaderen, ECHT Effectief thuiswerken, ECHT Timemanagement en ECHT Online presenteren.

Al onze andere trainingen zijn, op aanvraag, natuurlijk ook virtueel te volgen.

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact me ons op via 088-872 46 36, 088- TRAINEN of office@echttraining.nl

DSC_5435 MIDDEN RESOLUTIE