ECHT Leidinggeven

ECHT Leidinggeven

Wat is goed leiderschap? En is dat hetzelfde als leidinggeven? Daar wordt veel over geschreven, maar een aantal eigenschappen komt vaak naar voren: charisma, empathisch vermogen, keuzes durven maken, vrijheid geven en vertrouwen in de kwaliteiten van anderen. Hoe scoor jij op deze punten?

Waar hebben de diverse karakters in jouw team behoefte aan en hoe kun je hiernaar handelen? Moet je coachen of delegeren, en hoe zit het met de motivatie en de bekwaamheid? Deze training bied je de handvatten om effectief leiding te kunnen geven. Je leert hoe jij je bij het gedrag van verschillende typen mensen kunt aansluiten  en hoe je de ander optimaal laat presteren zodat doelen behaald worden.

Leerdoelen

  • Leer welke stijl van leidinggeven nodig is voor welk type medewerker
  • Krijg inzicht in hoe jouw gedrag van invloed is op het gedrag van je medewerkers
  • Krijg inzicht in welke kwaliteiten binnen jouw karakter van pas komen voor goed leiderschap

Wil jij weten hoe je jouw kwaliteiten inzet om een prettige en goede leidinggevende te zijn die anderen optimaal laat presteren? Geef je dan op voor deze training.

 

 

DSC_5336 MIDDEN RESOLUTIE

Aantal dagen: 2 dagen
Meer info: Wil je deze training in jouw organisatie of bedrijf laten doen, neem dan contact op met 088-TRAINEN/088- 872 46 36 of office@echttraining.nl voor een offerte.